WINTERFAIR

HARDENBERG

Op 1, 2 & 3 november is de kou van buiten ver te zoeken in Evenementenhal Hardenberg. Waan je volledig in winterse sferen tijdens je bezoek aan Winter Fair Hardenberg!

Ieder jaar tijdens het eerste weekend van november vind je de leukste stands om te shoppen en de heerlijkste hapjes en drankjes om mee te borrelen in Evenementenhal Hardenberg. op 1, 2 & 3 november is het namelijk weer tijd voor Winter Fair Hardenberg. Tussendoor kun je plaatsnemen op gezellige terrassen of ons sfeervolle horecaplein in het midden van Winter Fair. Ook dit jaar willen wij jou graag weer verrassen tijdens jouw bezoek. Maar laten we beginnen bij de reis naar Winter Fair! Dit hoef je nu niet meer zelf te organiseren, je kunt eenvoudig instappen bij een van de touringcars van Gebo Tours. 

Selecteer onderaan deze pagina welke dag je Winter Fair wilt bezoeken en bekijk de verschillende opstapplekken. Vervolgens kun je een combiticket bestellen die bestaat uit een ticket voor de bus en een entreebewijs voor Winter Fair Hardenberg.

Terug naar boven